Katuse remont ja hooldus

Katuse remont ja hooldus

Ükski töö ei ole liiga suur ega väike meie jaoks! Teeme katusetöid 0,5m² – 40 000m².
Pöördu meie poole ja leiame kindlasti katusemurele lahenduse.

Katuse remont

  • väiksemad remonttööd nt
  • läbiviikude tihendamine
  • katusekatte vigastuste lappimine
  • vihmaveesüsteemide taastamine
  • plekkide täiendav kinnitamine jne

Katusehooldus

Katus vajab hooldamist vähemalt kaks korda aastast (soovitavalt kevadel ja suvel). Lubage kohale tulla meie professionaalidel, kes teevad selle töö Teie eest ning seeläbi on tagatud pikem katuse kestvus ajas. Anname kindlasti nõu ja soovitusi edasipidiseks. NB! Katus ei pea olema meie ehitatud!

Katuse inspektsioon

Soovi teada, mis olukorras on Su katus? Millised tööd oleksid vajalikud, et katus kestaks? Telli meilt katuseinspektsioon, mille korral tuleb kohale meie poolne professionaal, hindab katuse olukorda, koostab katuse kohta raporti ja soovitused tulevikuks. Soovi korral lisame juurde ka pakkumise tööde maksumusega.

Lumetõrje katustelt

Kui lumekoormus võib hakata katustele liiga tegema, siis on mõistlik tellida professionaalid, kes puhastaksid katuse lumest ning ei kahjustaks seejuures katusekatet. Maksumuses saab kokku leppida nii tunni kui objektipõhiselt.

Margus Heitur
Eelarvestaja
margus.heitur@k-kate.ee 
516 8199